Weteringschans 102 c Amsterdam

Omschrijving

Spectaculair licht, ruimtelijk, modern en luxe 3-kamerappartement met hoge plafonds (ca. 3.05m) van 78 m² voorzien van ruim zonnig balkon (zuiden) én lift naar de tweede verdieping op een zéér centrale A-locatie tussen de Grachtengordel, Amsterdam-Zuid en De Pijp.

* See English text below *

Begane grond:
Via de verzorgde gemeenschappelijke opgang is het appartement toegankelijk middels de lift of de trap.

Tweede verdieping:
Vanuit de hal entree naar de ruime woonkamer met aangrenzende open woonkeuken. De keuken is uitgevoerd in het hoogglanswit met donkergekleurd aanrechtblad, voorzien van SMEG apparatuur (bestaande uit vaatwasser, combi-oven, gasfornuis, afzuigkap, koel-vriescombinatie) en Liebherr wijnkoelkast. De woonkamer is ruim van opzet en geeft via openslaande deuren toegang tot het zeer zonnige balkon (10 m2) op de zuidkant.
Naast de keuken is tevens een opbergruimte waar ook de meterkast en de aansluitingen voor een wasmachine en droger zich bevinden.

De hoofdslaapkamer is ruim bemeten en biedt veel mogelijkheden voor kastenpartijen en heeft tevens een pittoresk balkon aan de straatzijde. De tweede slaapkamer is praktisch qua vorm en biedt ruimte voor een tweepersoons bed en kastenpartij. De hoge raampartijen bieden veel daglicht en geven samen met de plafondhoogte een zeer ruimtelijk gevoel in beide slaapkamers.

Tussen de woonkamer een slaapkamers is een ruime moderne badkamer gelegen welke beschikt over een groot ligbad, een ruime inloopdouche, een toilet, een handdoekradiator en een dubbel wastafelmeubel. Op de gang is een tweede (gasten-)toilet aanwezig.

De hoge plafonds zijn voorzien van sierlijsten en er zijn nog meer authentieke details waaronder de sierlijke houten architraven. Door het gehele appartement ligt een fraaie eikenhouten vloer.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een zeer gewilde locatie in het hart van Amsterdam, aan de rand van de Grachtengordel, tussen het Frederiksplein en de Vijzelgracht. De architectuur in de omgeving kenmerkt zich door fraaie en statige woonhuizen gebouwd aan het einde van de 19e eeuw.

Op loopafstand bevinden zich de bekende musea, het concertgebouw, het Koninklijk theater Carré, de bioscopen waaronder Tuschinski en Pathé de Munt, maar ook de Utrechtsestraat met hedendaags winkelaanbod en culinaire horeca. Aan het Leidseplein en in de directe omgeving zijn de Stadsschouwburg, theater De Balie, Paradiso, de Melkweg, het DeLaMar theater en het City Theater gelegen. Voor een wandeling of andere (sportieve) buitenactiviteit zijn het Vondelpark, de Amstel en het Amstelveld dichtbij.
Het appartement is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer(tram en metro/ de Noord-Zuidlijn). Parkeren gaat middels het bewonersvergunningstelsel met parkeermogelijkheden in de nabijgelegen straten.

Kortom: wonen op een zeer centrale locatie in de directe nabijheid van de dynamiek en culturele voorzieningen van de stad.

Bijzonderheden:
– Gebruiksoppervlakte wonen circa 78 m²
– Twee goed bemeten slaapkamers
– Moderne afwerking met authentieke details
– Hoge plafonds (ca. 3.05m)
– Zonnige buitenruimte van ca. 10 m² op het zuiden
– Statig pand gelegen op eigen grond, voorzien van een lift!
– Geheel voorzien van dubbel HR++ glas
– Luxe badkamer voorzien van ligbad, tweede toilet en inloopdouche
– Professioneel beheerde VvE, maandelijkse bijdrage €148,52
– Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
– Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk

*** English text ***

Spectacular light, spacious, modern and luxury 3-bedroom apartment with high ceilings (approx. 3.05m) of 78 sqm. with spacious sunny balcony (south) and elevator to the second floor on a very central A-location between the Grachtengordel, Amsterdam-Zuid and De Pijp.

First floor:
Through the well-kept common entrance, the apartment is accessible by LIFT or stairs.

Second floor:
From the hall entrance to the spacious living room with adjoining open kitchen. The kitchen is finished in high-gloss white with dark-colored countertop, equipped with SMEG appliances (consisting of dishwasher, combi-oven, stove, hood, fridge-freezer) and Liebherr wine fridge. The living room is spacious and offers French doors to the sunny balcony (10 sqm) on the south side.
Next to the kitchen is also a storage room where the meter cupboard and connections for a washer and dryer are also located.

The master bedroom is spacious and offers plenty of opportunities for closet space and also has a picturesque balcony on the street side. The second bedroom is practical in form offers space for a double bed and wardrobe space. The high windows offer plenty of natural light and together with the ceiling height give a very spacious feeling in both bedrooms.

Between the living room and bedrooms is a spacious modern bathroom located which has a large bathtub, a spacious walk-in shower, a toilet, a towel radiator and a double washbasin. There is a second (guest) toilet in the hallway.

The high ceilings have mouldings and there are more authentic details including the ornate wooden architraves. Throughout the apartment is a beautiful oak floor.

Surroundings:
The apartment is located in a highly desirable location in the heart of Amsterdam, on the edge of the Grachtengordel, between Frederiksplein and Vijzelgracht. The architecture in the area is characterized by beautiful and stately residences built at the end of the 19th century.

Within walking distance are the famous museums, the concert hall, the Royal theater Carré, cinemas including Tuschinski and Pathé de Munt, as well as the Utrechtsestraat with contemporary shopping and culinary restaurants. On Leidseplein and in the immediate vicinity are the Stadsschouwburg, theater De Balie, Paradiso, the Melkweg, the DeLaMar theater and the City Theater. For a walk or other (sports) outdoor activity, the Vondelpark, the Amstel River and the Amstelveld are nearby.
The apartment is easily accessible by public transport (streetcar and metro / the North-South line). Parking is through the residents permit system with parking in the nearby streets.

In short: living in a very central location in close proximity to the dynamic and cultural facilities of the city.

Details:
– Living area approximately 78 sqm
– Two well-sized bedrooms
– Modern finish with authentic details
– High ceilings (approx. 3.05m)
– Sunny outdoor space of approximately 10 sqm on the south
– Stately building located on private land, with an elevator!
– Entirely fitted with double HR++ glass
– Luxury bathroom with bath, second toilet and shower
– Professionally managed VvE, monthly contribution €148,52
– Non-self-occupancy clause applicable
– Delivery in consultation, possible on short notice

*** Disclaimer ***

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp. Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen.

Alle informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1879
Ligging
In centrum, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
78 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
10 m²
Inhoud
295 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Frans balkon, lift, rookkanaal

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas Kompakt HR (gas gestookt combiketel uit 2009, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam I 11603
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASD06-I-11603

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken