020-6737370

Over ons

Sinds 1994 zijn wij gevestigd aan de Parnassusweg 208 te Amsterdam Zuid, centraal gelegen op de grens met Amstelveen. Paul Commissaris en zijn team zijn u graag van dienst bij alle adviezen op het gebied van onroerend goed in Groot Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Aalsmeer, Badhoevedorp en Vinkeveen en omgeving.

Creatief, klantgericht én een persoonlijke benadering zijn onze kernwoorden. Wij pretenderen niet de grootste of de nummer 1 te zijn; maar wij zijn enthousiast, ervaren en hebben een groot netwerk van relaties waarbinnen wij zoveel mogelijk linken willen leggen om tot een juiste match van aan- of verkoop te komen. Uiteraard doen wij dit alles in samenspraak met u!

Onze reclame gaat met name mond-tot-mond via de klanten die u voorgingen in de afgelopen jaren van ons ruim 25-jarig bestaan!

Onze adviezen en diensten bestaan uit:

  • aan- en verkoop van particulier onroerend goed;
  • de (NWWI) taxatie of waardebepaling van particulier onroerend goed;
  • de taxatie, waardebepaling of verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed;

Ons kantoor is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.). Al onze diensten geschieden conform de meest recente versie van de algemene consumentenvoorwaarden NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen).
Aan dit lidmaatschap c.q. de leden worden hoge vakbekwaamheidseisen gesteld en voorts is regelmatige bijscholing verplicht.

Ons team: de heer Paul Th.F. Commissaris (beëdigd en geregistreerd makelaar en taxateur o.g., en ingeschreven bij het NRVT/Kamer Wonen onder nummer RT554026316 en bij VastgoedCert onder nummer 505992), de heer Jeroen Dercksen (KRMT in opleiding), Jasper Commissaris (ARMT in opleiding), Monique Otting-van Rietschoten en Jacqueline Commissaris-van Büseck.

Jacqueline Commissaris – van Büseck

Officemanager

Monique Otting – van Rietschoten

Secretaresse

Paul Commissaris

Beëdigd en geregistreerd makelaar en taxateur o.g. (RMT)

Jeroen Dercksen

(KRMT in opleiding)

Jasper Commissaris

(ARMT in opleiding)