Marjoleinlaan 40 Amstelveen

Omschrijving

In de Kruidenbuurt aan de rand van Amstelveen bieden wij een geschakeld, nagenoeg vrijstaand woonhuis aan met 4 slaapkamers en 2 badkamer, waarvan 1 slaap- en badkamer zich op de begane grond bevinden. Brede grote achtertuin met terras, vrij uitzicht aan de voorzijde en vooral een zeer rustige straat. De kruidenbuurt kenmerkt zich door de fraaie bebouwing, diverse groenvoorzieningen en waterpartijen. Een ideaal huis voor expats, ook zeer geschikt voor kantoor aan huis!

De indeling is als volgt:

Entree: ruime hal met meterkast, toilet en enerzijds toegang tot de woonkamer met zicht op de tuin en anderzijds tot de slaapkamer met badkamer op de begane grond. De woonkamer heeft een open keuken en openslaande deuren naar de riante tuin, gelegen op het zuidoosten. Door de lage bebouwing heeft u de zon lang in de tuin! Vanuit de slaap-/werkkamer op de begane grond is de tuin eveneens bereikbaar. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel.
1e verdieping: Overloop met de technische ruimte alwaar de aansluiting voor de wasmachine- en droger zich bevinden, alsmede de CV installatie. Tevens bevinden zich hier de 3 slaapkamers met hoge plafonds alsmede de badkamer welke is voorzien van een douche, twee wastafels en een zwevend toilet.

Op loopafstand is het winkelcentrum Westwijkplein gelegen met diverse winkels, horeca en een bibliotheek alsmede het wijkcentrum (Westend) waar een ruime keuze is aan diverse activiteiten. In de nabijheid zijn een peuterspeelzaal, kinderopvang en drie verschillende basisscholen gevestigd. De middelbare- en internationale scholen zijn allen op fietsafstand gelegen. Het gezondheidscentrum Westwijk (met een huisartsenpraktijk, apotheek, consultatiebureau en andere medische voorzieningen) is gevestigd aan het begin van de wijk. De diverse sportvelden en sportclubs zijn op fietsafstand gelegen. Om te ontspannen kunt u heerlijk wanden en fietsen in het Amsterdamse Bos, een ‘rondje Poel’ of in de Middelpolder richting de Amstel. Diverse overdekte winkelcentra, horeca, de wekelijkse dinsdag- en vrijdagmarkten, theater en bioscoop zijn o.a te vinden in het Stadshart en het Groot Gelderlandplein in Buitenveldert met een uitgebreid winkelaanbod. De winkelcentra zijn bereikbaar met de nieuwe metrolijn 25 alsmede bus 199 welke een directe verbinding heeft naar Schiphol. Vanaf Schiphol heeft een diverse landelijke treinverbindingen. Vanaf het Westwijkplein kunt u met de bus (357 en/of 358) enerzijds richting Aalsmeer en anderzijds richting het Stadshart, de ZuidAs en Amsterdam. Ook de diverse grote uitvalswegen (A4, A9 en A10) zijn snel te bereiken.

Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte 147 m²
– Tuin van circa 110 m²;
– Bouwjaar 2009;
– Energielabel A;
– Begane grond en eerste verdieping voorzien van laminaatvloer;
– Verwarming door middel van vloerverwarming;
– Keuken voorzien van inbouwapparatuur waaronder 4-pits gasfornuis, oven, vaatwasser, dubbele spoelbak en koelkast met vriezer;
– Badkamer 1 voorzien van ligbad, separate douche, en wastafel;
– Badkamer 2 voorzien van inloopdouche, toilet en dubbele wastafel;
– Verwarming en warm water middels Cv-ketel (Atag, 2022 eigendom);
– Volop parkeergelegenheid in de wijk;
– Geen zelfbewoningsclausule zal worden opgenomen.

De woning heeft een eigen woningwebsite. Hier vindt u alles nog eens fraai in beeld gebracht met onder andere de kadastrale kaart, lijst van roerende zaken, het meetcertificaat, full screen foto’s evenals informatie over de buurt, een ‘streetview’ en de zonne-grens!

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp.
Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

In the ‘Kruidenbuurt’ on the edge of Amstelveen we offer a semi-detached house with 4 bedrooms and 2 bathrooms, of which 1 bedroom and bathroom are on the first floor. Wide large backyard with terrace, free view at the front and especially a very quiet street. The neighborhood is characterized by the beautiful buildings, various green areas and water features. An ideal house for expats, also very suitable for home office!

The layout is as follows:

Entrance: spacious hall with meter closet, toilet and at one site access to the living room with a view of the garden and on the other hand to the bedroom with bathroom on the first floor. The living room has an open kitchen and patio doors to the spacious garden, located on the southeast. Because of the low building you have the sun in the garden for a long time! From the bedroom/study on the first floor, the garden is also accessible. The bathroom has a bathtub, shower and sink.
1st floor: Landing with the technical area where the connection for the washer and dryer are located, as well as the CV installation. Also located here are the 3 bedrooms with high ceilings and the bathroom which has a shower, two sinks and a toilet.

Details:

– Living area 147 m²
– Garden of approximately 110 m²;
– Built in 2009;
– Energy label A;
– First floor and second floor with laminate flooring;
– Heating by means of underfloor heating;
– Kitchen with appliances including 4-burner stove, oven, dishwasher, double sink and fridge freezer;
– Bathroom 1 equipped with bathtub, separate shower, and sink;
– Bathroom 2 with walk-in shower, toilet and double sink;
– Heating and hot water by boiler (Atag 2022, owned);
– Plenty parkingspots in the neighborhood;
– No occupancy clause will be included.

The house has its own website. Here you will find everything nicely visualized including the cadastral map, list of movable property, the certificate of measurement, full screen photos as well as information about the neighborhood, a ‘street view’ and the solar limit!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
147 m²
Perceel
228 m²
Inhoud
554 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Atag 36 ECZ (gas gestookt combiketel uit 2022, )

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amstelveen O 7512
Oppervlakte
228 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASV00-O-7512

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
108 m²
Ligging tuin
Zuidoost

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken