Hugo de Vriesweg 8 Amstelveen

Omschrijving

Wij mogen u aanbieden een zéér ruime en lommerijke kavel met mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaande villa!
Kortom, een unieke kans midden in de Randstad!

Op deze kavel aan de Hugo de Vriesweg 8 te Amstelveen valt door de ruime bestemming een vrijstaande woning van ca. 230 m² te bouwen. Onze nieuwbouwspecialist Thuis in Bouwen begeleidt u van A-tot-Z -in samenspraak met een Amstelveense Architect- in de bouw van uw droomwoning.

Het perceel van 1.555 m² staat te koop voor € 1.450.000,– k.k. en conform de tekeningen mogen wij uw een aanneemsom presenteren ad € 586.000,- inclusief BTW en inclusief de volgende specificaties:
– Uitwerken en indienen vergunning voor het te bouwen woning;
– Woonoppervlakte ca. 230 m², exclusief bijgebouwen (maximaal 75 m²);
– Zeer duurzame bouw, minimaal energielabel A+++ ;
– Warmtepompinstallatie (lucht-water), HR++ glas, 16 zonnepanelen, vloerverwarming door gehele woning;
– 5 ruime slaapkamers;
– Twee luxe badkamers voorzien van tegelwerk en sanitair;
– Breedplaatvloeren op alle verdiepingen;
– Tweede verdieping uitgevoerd met dakkapel en tweede badkamer;
– optioneel: onderheid terras/veranda ad. 24 m²;
– Geschatte bouwtijd 7 maanden!

De omgeving
Het perceel is gelegen in een kleinschalige, zeer lommerrijk buurtje met alleen bestemmingsverkeer. De wijk bestaat uit een klein aantal villa’s op ruime percelen aangrenzend aan de Amstelveense Westwijk. De wijk kenmerkt zich door diverse groenvoorzieningen, groene singels, waterpartijen en een grote variatie in ruim opgezette bebouwingen.

Er is een ruime keuze aan lagere-/ en middelbare scholen in de nabijheid (de brede basisschool Karel Eykman, de Westwijzer en de Triangel) alsmede de Internationale School en diverse sportfaciliteiten voor jong en oud. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum Westwijk vlakbij of het Stadshart Amstelveen makkelijk te bereiken, een modern en luxe winkelgebied met tevens diverse uitgaansmogelijkheden. Het gezondheidscentrum Duizendblad is aan de overkant gelegen met onder andere huisartsen, Fysio en apotheek.

In de nabijheid zijn de nieuwe Uithoornlijn en busverbindingen met directe verbinding naar het centrum van Amsterdam,Stadshart Amstelveen en Schiphol. De bushalte bevindt zich voor het appartementencomplex en tramlijn 25 ligt ook op loopafstand. Ook binnen handbereik liggen de uitvalswegen naar de A9/A10/A2 en de N201 met een goede bereikbaarheid naar Schiphol, Haarlem en Amsterdam en de A4.

Wat maakt deze kavel uniek?
· Zeer riant perceel ad 1.555 m², voorzien van véél groen en grenst aan sierwater;
· De ruime tuin is geheel zuid georiënteerd;
· De kavel heeft veel privacy door de volgroeide bomen;
· De parkeermogelijkheid op eigen terrein (4-5 auto’s);
· Bij het bouwvlak mag (met watervergunning) tot 75 m² onderkelderd worden;
· Vergunningsvrij ca. 25 m² woonoppervlak aanbouwen;
· De mogelijkheden voor bijgebouwen (max. 75 m² ) of bijvoorbeeld een robuuste overkapping.

De bebouwingsmogelijkheden van dit perceel staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Amstelveen, dat middels omgevingswet.overheid.nl te raadplegen valt.

De woonimpressies zijn ontleend aan een ontwerpstudie door Thuis in Bouwen. De vergunning moet nog worden aangevraagd en dat betekent dat u volledig vrij bent voor uw eigen ontwerp. Voorts is Thuis in Bouwen de partij waar u gedurende het gehele traject direct mee in contact staat. Zo behoort maatwerk op het concept bouwplan tot de mogelijkheden.
Wat betreft het slopen van de huidige bebouwing is een kostenraming (door een gerenommeerde partij) op te vragen bij verkopend makelaar.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
22 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.555 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amstelveen O O 2395
Oppervlakte
1396 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceelnaam
Amstelveen O 10279
Oppervlakte
159 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal
Perceel
ASV00-O-10279
Bekijk alle kenmerken