Danie Theronstraat 33 3 Amsterdam

Omschrijving

Wij mogen u aanbieden een 4-kamer appartement van ca. 51 m2 gelegen aan de pittoreske en zeer centraal gelegen Danie Theronstraat in Amsterdam. De Danie Theronstraat is een charmante en sfeervolle straat, rond 1930 gebouwd volgens de Amsterdamse Schoolstijl. De bouwstijl, de ruime trottoirs en het vele groen in de voortuinen, geven de straat een warme uitstraling.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de derde etage: gang met doorloop naar de half open keuken. Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Gang biedt toegang tot meerdere vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt een pittoreske doorkijk op de Danie Theronstraat. Vanuit de woonkamer is de aangrenzende slaap-/werkkamer te bereiken. Aan de achterzijde van het pand is de hoofdslaapkamer gelegen. Naast de hoofdslaapkamer is er wederom een mogelijkheid tot het hebben van een werkkamer, maar kan ook dienen als walk-in closet of kinderkamer. De badkamer verkeerd in originele staat en is voorzien van douchehoek, toilet en wastafel.

Bij het appartement hoort een berging van ca. 7 m2 op de vierde etage welke is voorzien van elektra, voldoende daglichttoetreding en aansluitingen voor een wasmachine/droger.

Ligging:
De woning is erg centraal gelegen tussen verschillende buurten waaronder de Rivierenbuurt, De Pijp maar ook de Transvaalbuurt. Op Loopafstand zijn tal van trendy en culinaire restaurantjes en zonnige terrasjes aan de Amstel gelegen. In luttele minuten bevindt u zich in heerlijke bosrijke omgeving zijnde o.a. het Martin Luther Kingpark en het Oosterpark. Voor de speciaal-/delicatessezaken stapt u op de fiets richting de Middenweg, Linnaeusstraat of Rijnstraat. Tevens treft u op steenworpstand het winkelcentrum Oostpoort voor de dagelijkse boodschappen.

Zoals genoemd is de Danie Theronstraat ruim van opzet en is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Vanaf de Ring A10 rijdt u direct richting het appartement zonder de drukke binnenstad te hoeven doorkruizen. Het openbaar vervoer is erg goed geregeld, zo is Station Amsterdam Amstel op circa 5 minuten loopafstand gelegen. Ook metrohalte Wibautstraat is op loopafstand gelegen, vanaf hier vertrekken meerdere metrolijnen in diverse richtingen van Amsterdam. Andere stadsdelen en het centrum van Amsterdam zijn prima met de fiets te bereiken.

Vereniging van Eigenaars Hofmeyr II:
De V.v.E. is actief en de administratie, het financiële – en het technische beheer zijn uitbesteed aan Iris VvE Beheer. De maandelijkse servicekosten voor het appartement zijn momenteel € 133,97 dit is inclusief o.a. de opstalverzekering en de reservering voor het onderhoud, exclusief een voorschot stookkosten. Er is een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) aanwezig.

Bijzonderheden:
• Erfpacht EEUWIGDUREND AFGEKOCHT;
• Karakteristieke Amsterdamse Schoolstijl, bouwjaar 1928;
• Funderingsherstel in het verleden uitgevoerd;
• Woonoppervlakte 51 m2 (NEN-2580);
• Praktische ingedeeld, drie slaapkamers is mogelijk;
• Actieve VvE, professioneel beheerd, MJOP aanwezig;
• Servicekosten: € 136,97 exclusief voorschot stookkosten;
• Blokverwarming (2021) en elektrische warmwatervoorziening;
• Onderhoudsvriendelijke kozijnen voorzien van dubbelglas;
• Parkeren via vergunningstelsel;
• Verkoper heeft het appartement niet zelfbewoond;
• Oplevering in overleg.

De woning heeft een geregistreerd energielabel voor woningbouw. Het geregistreerde label is G en geldig tot 7 november 2033. Tevens is er een verduurzamingsadvies aanwezig.

*** English text ***

We may offer you a 4-room apartment of approx. 51 sqm located on the picturesque and very centrally located Danie Theronstraat in Amsterdam. The Danie Theronstraat is a charming and attractive street, built around 1930 according to the “Amsterdamse School” style. The building style, the spacious sidewalks and the many greenery in the front gardens, give the street a warm appearance.

Layout:
Communal staircase, entrance on the third floor: hallway with passage to the half open kitchen. Kitchen equipped with various appliances. Hallway provides access to several rooms. The living room is located at the front and offers a picturesque view on the Danie Theronstraat. From the living room is the adjacent bedroom / study to reach. At the rear of the property is the master bedroom located. In addition to the master bedroom, there is again a possibility of having a study, but can also serve as a walk-in closet or kids room. The bathroom is in original condition and is equipped with shower corner, toilet and sink.

The apartment has a storage room of about 7 sqm on the fourth floor which is equipped with electricity, plenty of daylight and connections for a washer / dryer.

Location:
The house is very centrally located between several neighborhoods including the Rivierenbuurt, De Pijp but also the Transvaalbuurt. Within walking distance are numerous trendy and culinary restaurants and sunny terraces on the Amstel. In just a few minutes you are in lovely wooded areas including the Martin Luther Kingpark and Oosterpark. For the special-/delicatessen step on the bike towards the Middenweg, Linnaeusstraat or Rijnstraat. Also just steps away is the Oostpoort shopping center for daily shopping.

As mentioned, the Danie Theronstraat is spacious and there is ample parking in the area. From the A10 ring road you can drive directly to the apartment without having to cross the busy city center. Public transportation is very well arranged, Amsterdam Amstel Station is approximately 5 minutes walking distance. Also metro stop Wibautstraat is within walking distance, from here several metro lines depart in various directions of Amsterdam. Other districts and the center of Amsterdam are easy to reach by bike.

Owners Association Hofmeyr II:
The association is active and the administration, financial and technical management are outsourced to Iris VvE Beheer. The monthly service costs for the apartment are currently € 133.97 this includes, among other things, the building insurance and the reservation for maintenance, excluding an monthly advance heating payment. There is a multi-year maintenance plan (MJOP) available.

*** Disclaimer ***

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp. Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen en dient binnen drie dagen na het bereiken van wilsovereenstemming bekend worden gemaakt.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN-2580 norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928
Ligging
Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
51 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
176 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, rookkanaal

Energie

Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Blokverwarming
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam W 9063
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Perceel
ASD19-W-9063

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken