Zuid-Afrikaweg 5 H Aalsmeer

Omschrijving

Zeer representatieve nieuwe kantoor/bedrijfsruimte (146 m²) verdeeld over de begane grond en de gehele eerste verdieping met 2 parkeerplaatsen met parkeerbeugel op een kleinschalige bedrijven-/kantorenterrein. De bedrijfsunit is onderdeel van nieuwbouwproject ‘De Nieuwe Punt’ fase I. Voorzien van keuken, airco en toilet!

Begane grond (73 m²):
Entree, overhead deur (elektrisch) grote open ruimte welke vrij is in te delen. Separaat toilet is aanwezig.

Eerste verdieping (73 m²):
Open ruimte met grote lichtkoepel, voorzien van keuken en airco unit.

Locatie:
De Nieuwe Punt ligt op een uitstekende locatie op het Bedrijvenpark ‘Green Park Aalsmeer’. Het gemengde terrein voor innovatieve sierteelt en logistieke bedrijven is een toplocatie in de Randstad, min of meer gelegen naast bloemenveiling FloraHolland. Bedrijven die zich reeds op Green Park hebben gevestigd zijn o.a. Bakkersland, Bosman van Zaal, Duif International, Paardekooper Verpakkingen en Scotch & Soda. Het project heeft een zichtlocatie vanaf de Molenvlietweg (tussen de Middenweg en Aalsmeerderweg) en bevindt zich op korte afstand van de meerdere uitvalswegen en diverse voorzieningen, zoals winkels en groen.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per auto is zeer goed. Via de Burgemeester Hoffscholteweg zijn de N196 en het centrum van Aalsmeer snel toegankelijk. Via de Middenweg wordt de N201 snel bereikt waardoor de snelwegen A4/A5/A9, de Luchthaven Schiphol en Amstelveen/Uithoorn/Mijdrecht snel zijn aan te rijden. Op korte afstand van de projectlocatie bevindt zich een bushalte (buslijn 171).

Belangrijk: U bereikt de bedrijfsruimte door de Aalsmeerderweg af te rijden en op Burgemeester Brouwerweg links af te slaan richting de Middenweg. Het bedrijventerrein bevindt zich aan het einde van de Middenweg, naast het parkeerterrein van Schiphol “Green Park”

Huurprijs:
€ 1.425,= per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Huurprijs is exclusief servicekosten € 95,-.

Betalingsverplichting:
Huursom dient per 3 maanden betaald te worden te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huuringangsdatum:
In overleg.

Waarborgsom:
Ter hoogte van 3 maanden totale huur.

Huurvoorwaarden:
– Beschikbaar voor een langere periode;
– Milieu categorie 3.2 van toepassing;
– Huurprijs is exclusief water en elektra, huurder dient dit zelf af te sluiten;
– Bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 conform bestemmingsplan ‘Green Park Aalsmeer Middenweg en deelgebieden 3, 5 en 7’ zijn toegestaan;
– Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's