Hazenstraat 15 Amsterdam

Omschrijving

De Hazenstraat, het tiende straatje!

Prachtig bedrijfspand te koop op de begane grond van een zeer statig pand gebouwd in 1930, gelegen aan het “tiende straatje” in het hart van de Jordaan!

Bent u op zoek naar een perfecte locatie voor uw bedrijf in een van de meest geliefde en bruisende buurten van Amsterdam? Zoek niet verder! Dit charmante bedrijfspand in de begeerde Hazenstraat biedt u de unieke kans om uw onderneming te vestigen in het centrum van Amsterdam.

Met een oppervlakte van 35 m² BVO biedt dit pand precies de juiste ruimte voor uw bedrijfsactiviteiten. Het pand beschikt over een praktische verborgen opslagruimte (c.q. voorraadruimte), pantry en toilet. De grote glazen pui van dit pand zorgt voor nodige daglichttoetreding en biedt een optimale presentatie van uw bedrijfsactiviteiten.

De Hazenstraat is de verbindingsstraat tussen de Lauriergracht en de Elandsgracht. De ligging in de bruisende Jordaan biedt een gebalanseerde mix van toeristen en lokale bewoners. De Hazenstraat wordt ookwel het “tiende straatje” genoemd in vele internationale tourguides en trekt dagelijks vele voorbijgangers.

Het pand heeft de bestemming “centrum-3” wat inhoudt dat een breed scala aan bedrijfsactiviteiten zich mogen huishouden. Of u nu een boetiek, een kunstgalerij, een kantoor, een horecazaak (categorie 4) of een speciaalzaak wilt vestigen, het is allemaal mogelijk.

Heeft dit pand uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

Kenmerken
– Bouwjaar 1930;
– Unesco Werelderfgoed en Rijksbeschermd stadsgezicht;
– Prachtig brede etalage (ca. 300cm);
– Eigen grond;
– Brede gemengde bestemming “Centrum-3”;
– Horeca categorie 4 toegestaan;
– 35 m2 BVO – NEN-2580 ingemeten;
– “Onzichtbare” pantry, toilet en voorraadruimte;
– Geen gasaansluiting;
– Energielabel voor Utiliteitsbouw, label D, geldig tot 12-08-2033;
– Professionele VvE (Delair), MJOP aanwezig, maandelijkse bijdrage € 177,08
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Oplevering in overleg, kan spoedig.

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepenorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp.
Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze bedrijfsruimte is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de bedrijfsruimte, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam E 9433
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
Amste-E-9433
Bekijk alle kenmerken