Verkocht

Camera Obscuralaan 264 Amstelveen

Omschrijving

Te Koop: 4-kamer appartement in verhuurde staat met balkon en berging in de onderbouw.
Interessant beleggingsobject met lopende huurovereenkomst, gelegen op een centrale locatie in Amstelveen.

Het appartementencomplex is centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen (A9), met het openbaar vervoer bent u binnen 15 minuten bij Station Zuid en diverse scholen. Parkeren bij het complex is gratis en er is ruim voldoende plek. Tevens zijn buurtwinkelcentra Bankrashof, Kostverlorenhof én Stadshart Amstelveen op korte afstand van de woning gelegen. In het nabij gelegen groengebied Amstelland / Middelpolder tussen Amsterdam en Amstelveen kunt u heerlijk ontspannen door te wandelen, fietsen, vissen en paardrijden. Het appartement is gelegen op loopafstand van het dynamische sportpark Escapade, waar u heerlijk kunt genieten van de diverse sportfaciliteiten waaronder hockey, voetbal en luxe sportschool Health City.

De indeling is als volgt; entree, hal met meterkast en garderoberuimte. Lichte woonkamer met toegang tot het ruime balkon op het zuiden met vrij uitzicht. Complete en moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, wasmachine- en droger aansluiting en elektrische boiler Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers toegang geven tot het balkon. Vergrote en moderne doorgebroken badkamer met douche, wastafel en toilet. Bij het appartement hoort een (fietsen)berging van ca. 4.5 m2, deze bevindt zich op de begane grond en toegankelijk via de hoofdentree.

Huuropbrengsten:
Jaarlijks EUR 23.990,00

KENMERKEN:
– 4-kamer (3 slaapkamer) appartement gelegen op 2e verdieping;
– 73 m2 woonoppervlak;
– Zonnig balkon van ca. 7 m2 op het zuiden;
– Berging van 4 m2 in de onderbouw;
– Dubbel glas;
– Energielabel D geldig tot 22-12-2030;
– Actieve Vereniging van Eigenaren met professionele administrateur;
– Kamers in delen verhuurd, één kamer tot 04-2022, twee kamers tot 07-2022;
– Oplevering in overleg, korte termijn.

Tevens is er een tweede vergelijkbare belegging in dezelfde straat te koop.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepenorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp.
Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is niet berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De gebruiksoppervlakte komt voort uit berekening van voorgaande verkoopinformatie. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over totstandkoming van de gebruiksoppervlakte. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
73 m²

Energie

Energielabel
D

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amstelveen I 6580
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASV00-I-6580

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeren voor de deur
Bekijk alle kenmerken

Media