Brouwersgracht 238 -3 A Amsterdam

Omschrijving

Gelegen aan het mooiste gedeelte van de Brouwersgracht, in het centrum van Amsterdam en nabij het Centraal Station uitkijkend op de Jordaan is nu te huur een zeer representatieve kantoorruimte van circa 98 m² v.v.o. aan de achterzijde in een voormalig pakhuis. Het pand (Rijksmonument), dat in 1653 gerealiseerd is, heeft een prachtige authentieke uitstraling.

Intern is het voormalig pakhuis door de jaren heen zeer goed onderhouden en op sommige punten grondig gerenoveerd met het behoud van de mooie originele elementen. Zo is het complex voorzien van een centraal bellentableau, een lift, centrale trappenhuis, nooduitgang verlichting, intercom systeem, brandalarm en mechanische ventilatie.

Het betreft een zeer lichte kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping en is net compleet vernieuwd en net verbouwd opgeleverd. De ruimte beschikt over een eigen pantry. Op dezelfde verdieping is het toilet.

Locatie:
De kantoorruimte is gelegen in de Jordaan, een zeer gewilde locatie in het centrum van Amsterdam op slechts 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Op 50 m afstand van de gezellige winkelstraat Haarlemmerstraat/-dijk. Binnen een straal van 50-100 m zijn allerlei gezellige restaurants, cafés en lunchrooms gelegen. Daardoor ook een zeer gezellige buurt.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend door haar ligging nabij het Centraal Station. De tram en bus zijn op 100 m afstand. Per auto is het object ook goed bereikbaar. Via de Marnixstraat en de Haarlemmerweg heeft men een goede verbinding met de Ring A10 en Haarlem.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 98 m² v.v.o. kantoorruimte op de derde verdieping.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de Gemeente Amsterdam.

Daarnaast is het mogelijk om in de nabijgelegen parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum verschillende parkeerabonnementen te verkrijgen.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:

– Representatieve entree;
– Lift;
– Mechanische ventilatie;
– Centrale verwarming;
– Wanden met wit geschilderde New York brickwall;
– Eiken houten parket vloer;
– Diverse inbouwverlichting;
– Pantry;
– Brandalarm, brandblusser en trapladder.

Huurprijs:
€ 2.000,= per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
€ 195,= per maand exclusief BTW.
(O.a. energie, C.V., elektra in algemene ruimte, lift en gemeenschappelijke schoonmaakkosten).

Betalingsverplichting:
Per maand bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs plus de servicekosten, beide te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: Huurtermijn in overleg, voorkeur van 5 jaar.

Huuringangsdatum: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Waarborgsom: Ter hoogte van 2 maanden huur (inclusief de servicekosten en BTW).

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken