Veenendaalplein 20 Amstelveen

Omschrijving

Tussen het romantische Oude Dorp van Amstelveen in de populaire wijk Keizer Karelpark West gelegen aan het natuurgebied de Amstelveense Poel met aansluitend het Amsterdamse Bos, bieden wij een prachtig 3-kamer appartement aan met EIGEN PARKEERPLAATS in de ondergelegen parkeergarage. Het lichte appartement is gelegen op de 1e verdieping met in de ondergelegen verdieping een eigen berging. De woningen kijken prachtig uit op het sierwater aan de overzijde en het parkje aan de westzijde van het gebouw. Dit betekent een ideale combinatie van heerlijk rustig wonen met een zeer goede bereikbaarheid.

Middels de nette afgesloten gezamenlijke entree op de begane grond komt u met lift en/of trappenhuis op de eerste verdieping.

De indeling van het appartement:

Brede entree/hal v.v. meterkast en videofoon-installatie, royaal toilet en een fontein, inpandige berging met cv/w.w.-installatie (Ferroli 2010), een energiezuinig warmteterugwin ventilatiesysteem en een wasmachine- en droger aansluiting.
Een lichte en ruime woonkamer over de breedte van het appartement met de moderne U-vormige open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur. Het balkon bereikt u middels twee openslaande deuren en biedt genoeg ruimte voor een gezellig zitje en een schitterend uitzicht op de tegenovergelegen vijver. Er is een zeer ruime slaapkamer, met grote raampartij, een kastenwand waar u extra veel bergruimte heeft. De tweede slaapkamer is thans in gebruik als logeer-/werkkamer. De royale badkamer beschikt zowel over een bad als een inloopdouche, breed wastafelmeubel en een 2e toilet.

Dit appartement ligt in het Vijverpark in de wijk Keizer Karelpark direct om de hoek van het Oude Dorp met diverse gezellige horeca, zoals bijv. de Winekitchen at Sea, brasserie ’t Hert en het Chinees specialiteiten restaurant Royal San Kong. Ook vind u daar het toonaangevende museum voor moderne kunst JAN (van der Togt) en kunt u fijn recreëren en wandelen in het Amsterdamse Bos en langs de Poel. Het Stadshart met een Schouwburg en een groot en divers winkelaanbod is vlakbij en voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkels aan de Lindenlaan of de Van der Hooplaan. Dit maakt dit huis tot een ideale combinatie van rustig wonen en tegelijkertijd staat u binnen 20 minuten in het bruisende Amsterdam. Met de fiets is Amsterdam via een eigen fietspad (‘het zwarte pad’) zonder één stoplicht te bereiken. De bereikbaarheid per auto is subliem: de A9 is zeer dichtbij gelegen met zijn direct aansluiting op de A2 en de A10. Op Schiphol bent u in 15 minuten, zeer handig voor de reizende koper.

Bijzonderheden:

– bouwjaar 2010;
– gelegen op eigen grond;
– woonoppervlakte 106m²;
– moderne keuken met Miele inbouwapparatuur: vaatwasser, combinatie oven en inductie kookplaat, afzuigkap en koelkast met 3 vrieslades;
– badkamer betegeld tot aan het plafond, witte wand- en antraciet vloertegel;
– separaat toilet met identieke afwerking;
– eigen parkeerplaats in de parkeerkelder;
– VvE Vijverblok, actieve vereniging met professioneel beheer door VvE Beheer Starrip B.V.
– VvE bijdrage € 194,= per maand;
– Ferroli CV ketel (bouwjaar 2010) met warmte terugwin unit;
– tegelvloer op terras;
– vorstvrije buitenkraan op het terras;
– elektrisch bedienbare zonwering;
– berging in de onderbouw;
– oplevering in overleg.

Deze woning heeft ook een eigen woningwebsite! hier vindt u alles nog eens fraai in beeld gebracht met onder andere de kadastrale kaart, lijst van roerende zaken, het meetcertificaat, full screen foto’s evenals informatie over de buurt, een ‘streetview’ en de zonne-grens!

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp. Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen.

Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.
De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart verkoper evenals (de medewerkers van) Makelaarsgroep o.g. Commissaris voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, galerijflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Wonen
106 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
14 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
328 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift, mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A+
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Ferroli (gas gestookt combiketel uit 2010, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amstelveen M 6280
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASV00-M-6280
Perceelnaam
Amstelveen M 6280
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASV00-M-6280

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media