Vinkenkade 33 Vinkeveen

Vraagprijs € 1.350.000 k.k.

Omschrijving

VRIJSTAANDE VILLA: onder architectuur gebouwd en gelegen op ca.1.100m² eigen grond! Plus de mogelijkheid tot huren van het achtergelegen eiland.

Kenmerkend voor deze villa is de fraaie ligging direct aan het water van de Vinkeveense Plassen. Natuur- en waterliefhebbers ondervinden hier een ultiem gevoel van rust, ruimte en vrijheid! Maar houdt u ook van het vertier van de stad dan bent u in korte tijd in Amsterdam (10 autominuten) of Utrecht (20 autominuten)! De villa is verdeeld in 3 lagen: souterrain, begane grond en 1e verdieping en beschikt over een riante woonkamer met fantastisch, vrij uitzicht, 4 slaapkamers en 3 badkamers. Met het woonaccent op de 1e verdieping geniet u des te meer van het fraaie zicht over de plassen! Tevens is het door eigenaar gepachte eilandje een verlengstuk van het woongenot aan de plaszijde. Aan de entreezijde heeft u op eigen terrein meer dan voldoende parkeergelegenheid.

De bebouwing aan de Vinkenkade is divers en ruim van opzet; veelal vrijstaande villa’s, enkele horecagelegenheden en een nabijgelegen jachthaven.

Voor de dagelijkse boodschappen, scholen of (gemeentelijke) diensten kunt u terecht in het centrum van Vinkeveen of Abcoude gelegen. Met de auto is er een goede bereikbaarheid via de A 2 en de N 201. De gemeente De Ronde Venen is aangesloten op het openbaar-vervoersnet van Midnet en de NZH. Directe buslijnen verbinden De Ronde Venen onder meer met het centrum van Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Utrecht, Woerden en Haarlem.

De villa heeft een eigen website, hier vindt u alles nog eens fraai in beeld gebracht met onder andere de kadastrale kaart, lijst van roerende zaken, het meetcertificaat, full screen foto’s evenals informatie over de buurt, een ‘streetview’ en de zonne-grens!

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepenorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp, Abcoude en Vinkeveen. Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen. Ten slotte zijn de volgende clausules van toepassing: Ouderdomsclausule, niet-zelfbewoningsclausule, asbestclausule en zal de woning verkocht worden “as is, were is”.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 1.350.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 januari 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan vaarwater, aan water, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.240 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Vinkeveen A
Oppervlakte
1100 m²
Perceel
4750-A-
Perceelnaam
Vinkeveen A
Oppervlakte
140 m²
Perceel
4076-A-
Bekijk alle kenmerken
Vinkenkade 33
Vinkeveen
Vraagprijs € 1.350.000 k.k.