Overijsselweg 5 Amsterdam

Vraagprijs € 2.950.000 k.k.

Omschrijving

Rustig en privacyvol wonen? Dat kan in deze riante vrijstaande villa welke in 2003 geheel opnieuw is ingedeeld! De woning is gelegen in een kleine villawijk in Zuideramstel nabij de VU. U waant zich werkelijk in een andere wereld zodra u de groene bosrijke villawijk binnen rijdt. Deze kindvriendelijke & rustige buurt is een genot om in te wonen. Het huis ligt in een cul-de-sac; er is geen doorgaand verkeer in de wijk. Door de twee slaapkamers op de begane grond is de villa ook zeer geschikt om als bungalow te betrekken! Kantoor aan huis zou ook een uitermate geschikte mogelijkheid zijn.

**English text below**

De indeling is als volgt: Entree, hal met vide en een zéér fraaie bordestrap, enerzijds toegang tot de riante woonkeuken voorzien van alle mogelijke apparatuur, anderzijds loopt u zo de slaapkamer met inloopkast op de begane grond binnen met aansluitend de masterbadkamer met als eyecatcher een verzonken bubbelbad voor de raampartij rechtstreeks kijkend op de tuin met zeer veel privacy. Ruime woonkamer met raampartijen op de oost/zuid en westkant en schuifpuien met heerlijk uitzicht op de onder architectuur aangelegde tuin. Vanuit de entree is de toiletruimte alsmede een ruime slaapkamer bereikbaar, uiteraard ook uitstekend geschikt is als speelkamer, gym of kantoor aan huis. Verder bevinden zich hier de was-/stookruimte alsmede een ruime bergruimte met kastenwanden en toegang naar de tuin. Via de design trap (Italiaans notenhout, glas en RVS leuning) komt u op de overloop van de verdieping met twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer met douche, toilet en een dubbele wastafel. Vanuit beide kamers toegang tot het riante dakterras op het zuidwesten met een trap naar de tuin.

De ligging is echt ideaal: het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amsterdamse Bos zijn letterlijk verweven met de parkachtige ligging van deze villawijk. Aan de andere kant juist de Zuidas, de VU en het Groot Gelderlandplein met een verscheidenheid aan winkels en in nog geen 15 fietsminuten bent u in het Centrum van Amsterdam met zijn schitterende grachten en unieke uitgaansgelegenheden. Een supermarkt, scholen en kinderopvang zijn ook nabij gelegen. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de Ring A10 met een snelle verbinding naar Schiphol. De rust en de ligging maken dat u kunt vluchten voor de drukte van de stad, terwijl u toch maar een steenworp afstand bij alles vandaan bent.

Betaald parkeren voor de deur, 2 auto’s met vergunning (geen wachttijd). Een uniek object om direct te bewonen in de stijl van vandaag!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1969;
– Geheel verbouwd in 2003;
– Woonoppervlak: 292 m²;
– Woning voorzien van airconditioning;
– Er zijn diverse opties, indien gewenst, om het woonoppervlak te vergroten. Sommige opties zijn vergunningsvrij, andere vereisen een vergunning. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
– Begane grond en badkamers voorzien van vloerverwarming;
– Vernuftige touch panelen voor verlichting, airco, radio, openen en sluiten gordijnen;
– Ingebouwde speakers;
– Stijlvolle inbouwspots door het gehele huis;
– Badkamer beneden met verzonken ligbad en stoomcabine;
– Keuken inbouwapparatuur: dubbele kookplaat, stoomoven, grillplaat, ovens, vaatwasser en warmhoudlade;
– Tuin met besproeiingssysteem en fontein (van binnenuit bedienbaar);
– Boxen in de tuin weggewerkt in grote stenen;
– Elektrisch bedienbare zonneschermen;
– Dubbel glas HR ++;
– Uitgebreide groepenkast;
– Energielabel E (einddatum: 31-07-2028);
– Gelegen op erfpachtgrond, tijdvak 16-11-1966 tot 31-8-2039, jaarlijkse canon € 1.108,=.

==============================================================

Quiet and private living? That is possible in this spacious detached villa which was completely redesigned in 2003! The house is located in a small luxurious residential area in Zuideramstel near the VU. You really feel like you’re in a different world as soon as you enter the green wooded residential area. This child-friendly & quiet neighbourhood is a pleasure to live in. The house is located in a cul-de-sac; there is no passing traffic in the neighbourhood. With two bedrooms on the ground floor, the villa is also very suitable to move into as a bungalow! Home office would also be an excellent possibility.

The layout is as follows: Entrance hall with loft and a beautiful staircase, on the one hand access to the spacious kitchen with all appliances, on the other hand you can walk straight into the bedroom with walk-in closet on the ground floor, followed by the master bathroom with an eye-catching sunken whirlpool bath in front of the window directly overlooking the garden with lots of privacy. Spacious living room with windows on the east/south and west sides and sliding doors with lovely views of the architecturally landscaped garden. From the entrance hall, the toilet room and a spacious bedroom are accessible, which is obviously also very suitable as a playroom, gym or home office. Further situated here are the laundry/boiler room as well as a spacious storage room with wardrobes and access to the garden. The design staircase (Italian walnut, glass and stainless steel banister) leads to the first floor landing with two spacious bedrooms and a second bathroom with shower, toilet and double washbasin. From both rooms, there is access to the spacious south-west-facing roof terrace with stairs to the garden.

The location is truly ideal: the Gijsbrecht van Aemstelpark and the Amsterdamse Bos are literally intertwined with the park-like location of this residential area. On the opposite side, the Zuidas, the VU and Groot Gelderlandplein with a variety of shops and in less than 15 cycling minutes you are in the centre of Amsterdam with its beautiful canals and unique entertainment venues. A supermarket, schools and childcare are also nearby. By car, you are on the A10 ring road with a fast connection to Schiphol Airport within minutes. The tranquillity and location mean you can escape the hustle and bustle of the city, while still being only a stone’s throw away from everything.

Paid parking in front of the door, 2 cars with permit (no waiting time). A unique property to live in right away in today’s style!

Details:
– Built in 1969;
– Completely rebuilt in 2003;
– Living space: 292 m²;
– House equipped with air conditioning;
– There are several options, if desired, to extend the living area. Some options are permit-free, others require a permit. We will be happy to inform you about the options.
– Ground floor and bathrooms equipped with underfloor heating;
– Ingenious touch panels for lighting, air conditioning, radio, opening and closing curtains;
– Built-in speakers;
– Stylish recessed spotlights throughout the house;
– Downstairs bathroom with sunken bath and steam room;
– Kitchen built-in appliances: double hob, steam oven, grill, ovens, dishwasher and warming drawer;
– Garden with watering system and waterval (operable from inside);
– Boxes in the garden concealed in large stones;
– Electric awnings;
– Double glazing HR ++;
– Extensive distribution board;
– Energy label E (end date: 31-07-2028);
– Located on leasehold land, period 16-11-1966 to 31-8-2039, annual canon € 1,108.

Deze woning heeft een eigen website! Hier vindt u alles nog eens fraai in beeld gebracht met onder andere de kadastrale kaart, lijst van roerende zaken, het meetcertificaat, full screen foto’s evenals informatie over de buurt, een ‘streetview’ en de zonnegrens! Download de brochure en klik op de link om naar de website te gaan!

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp. Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen.

Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.
De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart verkoper evenals (de medewerkers van) Makelaarsgroep o.g. Commissaris voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 2.950.000 kosten koper
Aangeboden sinds
17 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
292 m²
Overige inpandige ruimte
3 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
49 m²
Perceel
640 m²
Inhoud
1.044 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Airconditioning, buitenzonwering, schuifpui

Energie

Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha Quinta (gas gestookt uit 2019, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam AK 2471
Oppervlakte
640 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Perceel
ASD30-AK-2471

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, zijtuin, zonneterras

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken