Vorige | Volgende

Dennenlaan 107 Zwanenburg

Vraagprijs € 895.000 k.k.

Omschrijving

Wonen en werken combineren op een top locatie!

Op een A-locatie in Zwanenburg bieden wij een goed onderhouden hoek gelegen bedrijfsruimte met showroom, een garage werkplek en een woonhuis te koop aan. Het is gelegen in Zwanenburg gelegen nabij het oude centrum, aan "de Kom" met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de auto, te fiets en te voet.

De representatieve bedrijfsruimte met prachtige showroom voorzien van veel raampartijen, heeft tevens beschikking tot omliggende parkeerplaatsen op eigen terrein. Ideaal voor bijvoorbeeld autoverkoop. Het verkochte omvat circa 284,90 m² VVO bedrijfsruimte op de begane grond, en de bovengelegen woning in totaal 93,90 m² aan woonruimte en maar liefst 79,30 m² aan terras!

Indeling bedrijfsruimte:
Showroom met grote schuifpui en raampartijen met een beton gegoten vloer. Kantoorruimte met tussengelegen keuken en separaat toilet. Naast en achtergelegen opbergmogelijkheden. Totale oppervlakte showroom, kantoor, keuken en toilet bedraagt ca. 111 m2. Doorloop vanuit de tussenhal naar werkplek: werkplaats/garage met overhead-deur en openslaande deuren. Kantoorruimte, separaat toilet en bergkasten aanwezig. Totale oppervlakte werkplek, kantoor en toilet bedraagt ca. 123 m².

Indeling woning:
Begane grond met ruimte voor een kapstok, trap naar de eerste verdieping: overloop met badkamer voorzien van een douchehoek, wastafelmeubel en toilet. Royale woonkamer met prachtig en vrij uitzicht over de Dennenlaan en een plein, vanwege de hoekligging is het erg licht en ruim van opzet. Open keuken met inbouwapparatuur.
Tweede etage: 3 goed bemeten slaapkamers, veel opbergmogelijkheden achter de knieschotten.

Algemeen:
- Bedrijfsruimte met woning;
- VVO bedrijfsruimte van 284,90 m2;
- Woonoppervlakte van 93,90 m2 en dakterras van 79,30 m2;
- Veel parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Gratis parkeren in het winkelgebied "de Kom" in de blauwe zone.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp. Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen.

Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de NEN 2580 en de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De resultaten hiervan zijn bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte van het verkochte. De resultaten sluiten verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.
De metingen zijn uitgevoerd door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart verkoper evenals (de medewerkers van) Makelaarsgroep o.g. Commissaris en Bosma Makelaardij voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om het verkochte zelf te (laten) meten conform de NEN 2580 en de Meetinstructie op basis van NEN 2580.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
285 m²
In units vanaf
285 m²
Perceel
455 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Haarlemmermeer
Sectie
A
Perceel
5126
Oppervlakte
215 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Haarlemmermeer
Sectie
A
Perceel
6326
Oppervlakte
240 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Dennenlaan 107 Zwanenburg

naar Dennenlaan 107 Zwanenburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object