Aalsmeerderweg 241 10 Aalsmeer

€ 500 per maand

Omschrijving

Ontdek de ideale zakelijke omgeving in Aalsmeer! Wij bieden recent volledig gerenoveerde bedrijfsruimtes met een zeer representatieve industriële uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een aparte kantoorruimte of de gehele ruimte wilt huren, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Verder kan er voor de deur geparkeerd worden.

De beschikbare ruimtes variëren tussen de 30 tot 150 m², waardoor er voor elk type onderneming een passende werkplek is. Geniet van modern comfort en een professionele uitstraling die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Een uniek aspect van deze locatie is de gemeenschappelijke ruimte, voorzien van een volledig uitgeruste keuken en een ruime ontmoetingstafel. Hier kunnen ondernemers en bedrijven samenkomen, netwerken en ideeën uitwisselen. Dit biedt niet alleen een professionele omgeving, maar ook de kans om deel uit te maken van een dynamische zakelijke gemeenschap.

Neem contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om de mogelijkheden van deze unieke nieuwe bedrijfsruimtes te ontdekken.

Bereikbaarheid:
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Luchthaven Schiphol, Amsterdam, Amstelveen, Bloemenveiling Aalsmeer en het bedrijvenpark ‘Green Park’ en wordt ondermeer ontsloten door de uitvalswegen A4, A5 en A9 en de N201. Per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar.

Kenmerken:
– Hoogwaardige afwerking;
– Gestorte beton vloeren;
– Airco’s;
– Strakke wanden;
– Fraai plafond;
– Systeemverlichting;
– Luxe toiletgroep;
– Zwarte kozijnen;
– Hoge plinten.

Huurprijs:
€ 500,= per maand per unit van 30 m² (te vermeerderen met BTW).

Servicekosten:
Huurprijs is exclusief servicekosten € 50,= per maand.

Betalingsverplichting:
Per maand bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huuringangsdatum:
Per direct/in overleg

Waarborgsom:
Ter hoogte van 3 maanden totale huur.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 500 per maand
Aangeboden sinds
3 juli 2024
Status
Beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken