Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 58 - 2 Amsterdam

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

In Amsterdam Zuid, in het hart van de bruisende wijk 'De Pijp', bieden wij dit ruime en zeer goed verbouwde driekamer appartement met royaal balkon aan. Dit appartement maakt deel uit van een goed onderhouden pand, dat gelegen is op EIGEN GROND.
---------
In Amsterdam South, in the heart of the district 'De Pijp', we offer this spacious and very well renovated two bedroom apartment with a roomy balcony. This apartment is part of a well-maintained building, which is located on FREEHOLD (no land lease).

ENGLISH translation below.
---------

De ligging van het object is zeer gunstig, aan het rustige gedeelte van de Albert Cuypstraat dat zich bevindt tussen de Ferdinand Bolstraat en de Ruysdaelkade. De beroemde Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark en het Museumplein liggen slechts op loopafstand. De Pijp staat bekend om haar vele leuke winkeltjes, terrasjes en het gezellige uitgaansleven.

De bereikbaarheid is zeer goed; de Noord-Zuidlijn en diverse tramlijnen zorgen voor een uitstekende verbinding met het Centraal Station en de rest van de stad. Bovendien hebben de tramlijnen een directe verbinding met de parkeergarage Olympisch Stadion waar gebruik gemaakt kan worden van het P+R systeem van de Gemeente Amsterdam. De Pijp is echter ook prima bereikbaar met de auto waarbij er altijd voldoende parkeerplek aanwezig is in de directe omgeving. Het centrum van Amsterdam ligt op 5 minuten fietsafstand.

De indeling is als volgt:

Appartement op de 2e verdieping: entree, hal, ruime badkamer met toilet, ligbad met douche, wasmachineaansluiting en wastafel. De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde waarbij de master bedroom voorzien is van een vaste kastenwand en toegang geeft naar het ruime balkon (ZO). De lichte woonkamer met moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde.

Bijzonderheden appartement:

- Gelegen op EIGEN GROND;
- Woonoppervlakte appartement 58m² (meetrapport aanwezig);
- Prachtige houten vloer;
- Luxe open keuken met kunststoffen keukenblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur;
- Royale en moderne badkamer voorzien van toilet, ligbad met douche, wastafel en wasmachineaansluiting;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Ruim balkon (8 m2) gelegen op het zuidoosten;
- Actieve Vereniging van Eigenaren;
- Servicekosten € 100,= per maand;
- Gelegen aan het rustige gedeelte van de Albert Cuypstraat, nabij de halte van de Noord-Zuidlijn;
- Bouwjaar 1883, gesplitst in 1994, verbouwd in 2012;
- Oplevering in overleg.

Bezoek ook de eigen homeshow van deze woning middels webadres albertcuypstraat58-2.nl
Hier vindt u alles nog eens fraai in beeld gebracht met onder andere de kadastrale kaart, lijst van roerende zaken, het meetcertificaat, full screen foto's evenals informatie over de buurt, een 'streetview' en de zonnegrens!

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp. Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen.

Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart verkoper evenals (de medewerkers van) Makelaarsgroep o.g. Commissaris voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.
-----------------------------

In Amsterdam South, in the heart of the district 'De Pijp', we offer this spacious and very well renovated two bedroom apartment with a roomy balcony. This apartment is part of a well-maintained building, which is located on FREEHOLD (no land lease).

The location is very attractive, on the quiet part of the Albert Cuypstraat, which is located between the Ferdinand Bolstraat and the Ruysdaelkade. The famous Albert Cuyp market, the Sarphatipark and the Museumplein are only within walking distance. De Pijp is known for its many nice shops, terraces and lively nightlife.

The accessibility is very good; the metro "Noord-Zuid lijn" and various tram lines provide an excellent connection to Central Station and the rest of the city. In addition, the lines have a direct connection to the Olympic Stadium parking garage, where use can be made of the "Park and Ride". Moreover, De Pijp is also easily accessible by car and there is always enough parking space in the neighbourhood. The center of Amsterdam is a 5-minute bike ride away.

The lay out is as follows:

Apartment on the 2nd floor: entrance, hall, spacious bathroom with toilet, bath with shower, washing machine connection and sink. The bedrooms are located at the backside, the master bedroom has a built-in closet wall and gives access to the spacious balcony . The bright living room with modern open kitchen is located at the front side.

Details apartment:

- Located on FREEHOLD (no land lease);
- Living area apartment 58m² (measurement report available);
- Beautiful wooden floor;
- Luxurious open kitchen with artificial kitchen worktop and equipped with various built-in appliances;
- Spacious and modern bathroom with toilet, bath with shower, sink and washing machine connection;
- Fully equipped with double glazing;
- Spacious balcony (8 m2);
- Active Association of owners;
- Service costs € 100,= per month;
- Located on the quiet part of the Albert Cuypstraat, near the stop of the "Noord-Zuidlijn";
- Built in 1883, split in 1994, renovated in 2012;
- Delivery in consultation.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 100 p/m
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1883

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
58 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m²
Bruto inhoud
185 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Bouwjaar ketel
2012
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
R
Indexnummer
10
Perceel
6409
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Albert Cuypstraat 58 - 2 Amsterdam

naar Albert Cuypstraat 58 - 2 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object